Als de dijk een podium wordt, een plein een theater en een trottoir een cinema, komen de Kaaimannen aan land en zetten we onze tanden in allerlei evenementen.

We vonden elkaar in een soort ‘beau disordre’ ofte bevallige wanorde en organiseerden in juni 2006 in Boom het circus- en straattheater Theater aan Twater.

We halen onze mosterd her en der, flirten met eigen of andere stukken en met wonderschone vertellingen waarvan geen letter is gelogen, maar waarvan toch hier een daar mogelijks een woord is gefantaseerd. Onze achtergronden liggen in het improvisatietheater, toneel, stand-up comedy, muziek, straattheater, animatie, beeldende kunst … en … de kruisbestuiving van dit alles.

Bedoeling is om vanuit de Rupelstreek zonder winstbejag een breed platform te bieden aan alle jonge en minder jonge podiumkunstenaars. Dat podium, dat kan overal zijn.

Na Theater aan Twater, Resto à l’eau, De Nacht van de café’s, OINK, Clandestino,… hebben onze tanden nu in een nieuw project gezet, The White Grolephant. Meer weten over al onze andere activiteiten, bezigheden en projecten? Ontdek het op www.kaaimannen.be en www.theateraantwater.be